Известие

Collapse
No announcement yet.

Голям проблем

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Голям проблем

Днес излизам с колата,отклучвам я давам на контакт, изчаквам малко,паля и какво да видя.... на дисплея ми исписва да вкарам ICS кода обачееее аз ги нямам.Колата си имаше тоци нямам представа как е станало и от какво може да е!Моля кажете как да си намеря кода и само един ли ми трябва или 3-те кода колата ми е със всички екстри моляяяяя помогнете
    166 2.4JTD 140PH

Няма много теми за това

Просто малко по нагоре в раздела тема2 е за ICS-а

Alfa Romeo 145 1.3 Boxer, Fiat Uno 1.1 Fire, Fiat Ducato 2.5 D - Camping car

Comment

да знам ама там нищо не пише а и форума дето го е дал пинко е на англииски така че не ми варши работа
      166 2.4JTD 140PH

Comment

Хвани някой да ти го преведе.

Comment

и какво пише там някои чел ли го е?
          166 2.4JTD 140PH

Comment

Аз лично не съм го чел понеже си имам кода на карта. Незнам за другите.

Comment

Първоначално публикувано от Kosakov
              Значи в общи линии пише как да си демонтираш джаджата от таблото. След това да прочетеш серийния номер и да го вкараш там на линк-а на някви хакер-и и валиден адрес твой на е-поща. Те ти пращат кода, а ти им плащаш 10-на лири. Съветът ми е да се свържеш с Бобо, тъй като той и Пинко може да ти помогнат евентуално.

Alfa Romeo 145 1.3 Boxer, Fiat Uno 1.1 Fire, Fiat Ducato 2.5 D - Camping car

Comment

Първоначално публикувано от Tsetso
                Значи в общи линии пише как да си демонтираш джаджата от таблото. След това да прочетеш серийния номер и да го вкараш там на линк-а на някви хакер-и и валиден адрес твой на е-поща. Те ти пращат кода, а ти им плащаш 10-на лири. Съветът ми е да се свържеш с Бобо, тъй като той и Пинко може да ти помогнат евентуално.
                А тая работа сигурна ли е Всмисъл някой пробвал ли е , става ли??
                Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

някой знае ли как да се свържа с Бобо или Пинко?
                  166 2.4JTD 140PH

Comment

Пиши му ЛС на Пинко

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o
                      Пиши му ЛС на Пинко
                      За кво да ми пише съобщение, като мога да му кажа само това, което вече съм дал като информация.

Вариант 1 - сваляш ICS-а, преписваш серийния номер и после плащаш 9 лири на оня сайт и получаваш кода.

Вариант 2 - написваш на едно листче номера на рамата (VIN) и заедно с документите на колата (ако са на твое име) го носиш във Вантотрейд или Италсервиз - там плащаш 90 евро и живот и здраве след месец ще имаш оригинално картонче с кода директно от Италия.

Това е. Няма друг начин. Освен да отидеш и да строшиш главата на джамбазина, който ти е продал колата без кодовете - ама май ти сам си си виновен, щото не се си го поискал.
                      Volvo XC90 D5 '06
                      Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                      Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                      ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                      ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

код

има и друг вариант колега,и аз имах този проблем но намерих каде да ми го направят,не е много скъпо така че си заслужава,мога да ти помогна стига да пожелаеш и все още да не си се оправил!С Уважение:Иван Георгиев
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTD 140hp/after remap 190hp/ Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp/after remap 140hp/!!!/Suzuki750 Gsx-R 150+hp.

Comment

добре,а искам да попоитам само този ICS код ли ми трябва и всичко ли ще ми работи като го вкарам или и друг код ми трябва например за радиото или навигцията
                          166 2.4JTD 140PH

Comment

добре,а искам да попоитам само този ICS код ли ми трябва и всичко ли ще ми работи като го вкарам или и друг код ми трябва например за радиото или навигцията
                            За ICS-a (т.е. Музика , Климатроник и TRIP и тн ) ти е един код , за навигацията мисля че е друг , ама не съм сигурен ... аз понеже нямам навигация не мога да ти кажа 100% , аз само 1 имам и ми върши работа

Comment

ДА

Пичове само за радиото, климатроника и борд компютъра е единия код, другия е за навигацията, но както колегата PINKO когото уважавам много писа - само на по - новите Алфи има смисъл да търсите навигацията. На старите модели като моята не ви трябва..... А как да намерите кода - пишете ми на лична и ще ви кажа!
                              ALFA ROMEO 166 2.4 JTDm '04 NEW
                              LANCIA PHEDRA 2.2 Jtd '02 - Older
                              ALFA ROMEO 166 2,4 JTD '98 - Older

Comment

Working...
                              X